Free shipping on orders over 35€

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping


Ενυδάτωση για λαμπερή επιδερμίδα

by Apeiranthos natural skincare |

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια λαμπερή και απαλή επιδερμίδα, αλλά πόσοι από εμάς ενυδατωνόμαστε πραγματικά, ώστε να μπορούμε να λάμψουμε από μέσα προς τα έξω; Ορισμένα σημάδια απ’ τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ενυδάτωση είναι η ξηρότητα, οι λεπτές γραμμές και η θαμπή επιδερμίδα.

Αν θέλουμε αυτή τη λάμψη, είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι ενυδατώνουμε το σώμα μας, κάθε μέρα, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όχι μόνο χρησιμοποιώντας κάποιο καλλυντικό προϊόν, αλλά και πίνοντας άφθονο νερό, το οποίο διασφαλίζει ότι ο οργανισμός μας θωρακίζεται εκ των έσω. Παρακάτω θα αναφέρουμε ορισμένους τρόπους ώστε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα και το σώμα μας ενυδατωμένο από μέσα προς τα έξω.

Σωστή διατροφή

Το καλοκαίρι δεν αργεί ιδιαίτερα, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλα  τα νόστιμα και πλούσια σε νερό φρούτα και λαχανικά που έχει να μας προσφέρει η εποχή. Τα πεπόνια, τα μούρα και τα αγγούρια είναι οι κορυφαίες επιλογές για να ενυδατώσουμε τον οργανισμό μας από μέσα προς τα έξω. Μπορούμε να αφήσουμε τα φρούτα μέσα σε ένα μπολ με νερό για λίγες ώρες πριν τα καταναλώσουμε, ώστε να τους δώσουμε μια επιπλέον ώθηση ενυδάτωσης!

Καταναλώνουμε περισσότερο νερό

Είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε να πίνουμε νερό, όταν έχουμε πάντα δίπλα μας ένα μπουκάλι με νερό. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι ή ένα παγούρι, ώστε έτσι να συμβάλλουμε και στην προστασία του περιβάλλοντος αποφεύγοντας το πλαστικό, και να το κουβαλάμε πάντα μαζί μας ώστε να μην ξεχνάμε να πίνουμε σε συχνές μικρές ποσότητες και να παραμένουμε συνεχώς ενυδατωμένοι!

Ενυδατωθείτε με Facial Mist

Εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος, το κρύο και η θερμότητα μπορούν να στεγνώσουν την επιδερμίδα μας κάνοντάς τη ξηρή. Τα Facial Mists είναι ο τέλειος τρόπος για να θρέψουμε την επιδερμίδα μας, όσο συχνά χρειάζεται, παρέχοντάς της παράλληλα μια δόση θρεπτικών ουσιών που την ενισχύουν σε βάθος. Το Orange blossom & green tea toner είναι το πλέον κατάλληλο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Με πράσινο τσάι και νερό από άνθη πορτοκαλιάς, προσφέρει τόνωση, καταπράυνση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Comments (0)

Leave a comment